A gyerek  :  Rácz Péter

 

Nem is tudom mit írhatnék magamról, hiszen csak nemrég születtem. Anyukámék már annyi szépet és jót mondtak rólam, hogy ezek után mindenki tudja, hogy milyen cuki vagyok valójában.

Azért én is megpróbálok beszámolni eddigi életemről. 9 hónapig egyszobás legénylakásomban éltem, ahol nagyon élveztem minden percet. 24 órás wellness medence, bármikor lehetett enni, egy zsinóron automata adagolórendszer éjjel-nappal a rendelkezésemre állt, ha éhes voltam. A szüleim rendszeresen próbáltak életembe bepillantani egy ultrahang nevű készülék segítségével, legfőképpen arra voltak kíváncsiak, hogy egészséges vagyok-e, s van-e valami a lábam között. Ja, és ne felejtsem a napi pszihológiás terápát, a pozitív megerősítést, amit Anyáéktól hallottam.: - Te leszel a legaranyosabb kisfiú a világom! ; - Agykutató  lesz, vagy elnök-vezérigazgató, mert annyira okos! ; - Nagyon mozgékony, milliókat fog keresni a Chelsea focistájaként !

Ezek után, mivel lakásom már kezdett nagyon szűk lenni, gondoltam megmutatom nekik azt a " csoda-babát ", akit már annyira várnak. Így egy téli hajnalon, nem kis erőfeszítések árán megérkeztem a való világba. Az utazás iszonyatos volt, de ami itt várt, az maga a kánaán.

Anyukám tényleg nagyon szép és okos, Apa nagyon aranyos és mindig viccelődik. Mindig nyúz engem, azt hiszi, hogy az jó nekem, de valójában csak neki okoz örömet. Itt is " full service " van, szuper ágy, pihenőszék, babakocsi, rengeteg játék ami az én kényelmemet szolgálja. Kicsit nehezen értették meg a szüleim, hogy utálok egyedül lenni, szeretek éjszaka is felkelni enni, s még nem megyek ki a wc-re bogyózni. Szegények nagyon igyekeznek a kedvembe járni, de néha látom rajtuk, hogy ez nagyon fárasztó. Ilyenkor jönnek a különböző nagyszülők és a dédi, akik valójában tudják, hogy mi kell nekem! Állandóan ölben lehetek, sírás nélkül adnak enni, csak velem játszanak és én vagyok a szemük fénye. Kell ennél több?

Egyszónak is száz a vége, nagyon jó, hogy megszülettem és ebbe a családba érkeztem.

Már most IMÁDOM őket, s mindent megteszek, hogy olyan gyerekük legyek, amilyet mindig is szerettek volna. Bár a sok szakma közül, amit ezek kinéztek nekem egyik sem tetszik. Én inkább a Playboy-os Hugh Heffner szeretnék lenni, ha lehet !!! 

Most pedig jöjjenek a képek rólam!

    

  

  

      

                      

                 

     
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem