A feleség  Zabó Csilla

Budapesten születtem 1976. december. 18-án. Tél és borongós nap volt, de a családomnak onnan kezdődött az igazi élet. Nem is értem, hogy voltak meg addig nélkülem, de sivár volt minden napjuk érkezésem előtt, az bizos.

Édesanyám Oszvald Zsuzsa köztisztviselő, édesapám Zabó Ferenc jelenleg a horgászatnak él. Nagymamán Zsoldos Erzsébet nyugdíjas, de ő van a legjobb kondícióban a családban. Két yorki kiskutyám van : Centi és Milli névre ( nem ) hallgatnak.

Az életem első időszaka úgy telt, mint minden normális gyereknek. Jártam óvodába, általános iskolába, gimnáziumba, majd táncművész-koreográfus végzettséggel a 6 év színházi munka után a TV-nél kezdtem dolgozni.

Imádtam ezeket az éveket, az éjszakai életet, a bulikat.

Ma már előnyben részesítem a nyugodt családi életet, a sétákat, az utazásokat, egy jó könyvet, vagy valamilyen színházi előadást.

A férjem a legjobb dolog az életemben, nem cserélném a tőle kapott érzéseket semmiért. Bár esetleg, ha Brad Pitt felhívna... ?! 

" A jó házasságban a felek mindennap úgy érzik, hogy tartoznak egymásnak, méghozzá napról-napra nő a tartozásuk... Ez a világon az egyetlen boldog eladósodás. " ( Oscar Wilde )

Petikém az igazi csoda. Olyan, mint egy szerelem, Megőrülök érte, imádok vele lenni, elolvadok, ha mosolyog, hiányzik, ha nem lehetünk együtt. Nagyon hálás vagyok Tibinek, hogy megajándékozott vele.

" Miközben megpróbálunk mindent megtanítani gyermekünknek az életről, gyermekünk megtanítja nekünk, miről is szól az élet. " ( Angela Schwindt )

Én is csatoltam pár képet kizárólag Brad Pitt-nek : ) !

 

 

  

  

                                             

      

     
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem