A családfő : Rácz Tibor

 

Nagykárolyban születettem 1976. június.19-én egy szép nyári napon.

Édesanyám Végvári Anna több,mint 30 éve dolgozik a városi iskolában, édesapám id. Rácz Tibor a vízügynél dolgozott, de már nyugdíjas.

Két testvérem van, bátyám Szilárd 1 évvel idősebb nálam napra pontosan, de teljesen más, mint én. Persze én vagyok a jobbképű, az okosabb, az ügyesebb, az erősebb, az aranyosabb ... stb. 2006-ban nősült, egy taxicégnél dolgozik, a felesége pedig pénztáros. A gyermekük - aki nem mellesleg az én unokacsém-, Márk a helyi óvoda oszlopos tagja.

Húgom Annamária főiskolára jár, mellette dolgozik, s nemrég megtalálta az igazit!

Én az egyetem után - amit Kolozsváron végeztem - jöttem Magyarországra, hogy " megcsináljam a szerencsémet " ! A feleségem Csilla azt mondja, hogy meg is csináltam, mert megismertem Őt, s ennél jobb dolog nem is történhetett volna velem! Szerinte! Nekem viszont lennének ötleteim...!

" A házasság kikötő a viharban, de gyakrabban vihar a kikötőben. " ( Petit-Senn )

2005. augusztus. 27-én vettem feleségül, s 2007.január.13-án megszületett kisfiunk a " Nyúzgács " Peti. Én csak " Szaros-nak " hívom, de ő a legédesebb kisgyerek a világon. Alaposan felforgatta életünket érkezése, de az is biztos, hogy Ő az a csoda amiért érdemes élni!

Most pár fotó következik rólam. Persze csak a jobbakat tettem fel magamról, hátha Pamela Anderson is ellátogat egyszer az oldalra.

   

  

  

 

   


     
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem